0184 611 400
078 48 05 93
KlantenserviceNu open
3-persoons kledinglocker met ondergebouwde zitbank (Polar)
3-persoons kledinglocker met ondergebouwde zitbank (Polar) 3-persoons kledinglocker met ondergebouwde zitbank (Polar)

3-persoons kledinglocker met ondergebouwde zitbank (Polar)

Artikelnummer: 88050-30
EAN: 641243719948

Kleur ombouw (Polar):
*
Kleur deuren (Polar):
*
Afsluiting:
Nummering (Optioneel):
Moedersleutel:
Excl. BTW: € 270,00
Incl. BTW: € 326,70

Levertijd: 20-25 werkdagen
Bezorging: € 45,00

Officieel dealer 2 jaar garantie Altijd de beste prijs Snelle levering uit voorraad

3-persoons kledinglocker met ondergebouwde zitbank (Polar)De Polar kledinglockers met ondergebouwde zitbank zijn geproduceerd uit hoogwaardige kwaliteit staal en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het Polar model heeft minder beschikbare opties dan het Classic model of de Capsa kledinglockers. Echter zijn de Polar kledinglockers wel aantrekkelijk qua prijs / kwaliteit verhouding. De ondergebouwde zitbank heeft een stalen frame in de kleur antraciet en afgeronde beukenhouten zitlatten. 

Elke locker heeft zijn eigen kledingstang met 3 schuifbare haken met daarboven een stevig legbord. De lockers zijn standaard voorzien van een goede ventilatie door de gaatjesrozetten welke in de lockerdeur zijn geperforeerd. 
De Polar kledinglocker zijn volledig van staal en zijn worden vooral geplaatst in kleedruimtes van industriële bedrijven. 

Elke locker heeft een breedte van 30 cm en hebben vlakke bodems waardoor er eenvoudig kan worden schoongemaakt. De deuren zijn rechtsopenslaand en hebben een extra versteviging bij de scharnieren.