0184 611 400
078 48 05 93
KlantenserviceNu open
Houten Lockerkasten Halfhoge Lockerkasten Lockerkasten Fitness Metalen Lockerkasten
Metalen Lockerkasten Bekijk producten
Houten Lockerkasten Bekijk producten
Mini lockerkasten Bekijk producten
Luxe Lockerkasten Bekijk producten
Kleding Lockerkasten Bekijk producten
Doorzichtige Lockerkasten Bekijk producten
Schoolkluisjes Bekijk producten
Postlockers Bekijk producten
Locker met zitbank Bekijk producten

Dé Lockerkast-Expert | Grote Voorraad | Lage Prijzen

Welkom bij Lockerkast-expert.nl


 

Lockerkasten kopen


Bent u op zoek naar een mooie lockerkast, dan bent u bij lockerkast-expert.nl aan het juiste adres. Onze lockerkasten zijn zowel verkrijgbaar met meerdere vakken, welke geschikt zijn voor het opbergen van wat kleinere persoonlijke eigendommen en grote kleding lockerkasten, welke leg- en ophangmogelijkheden bieden om meerdere kledingstukken op te kunnen hangen. De kleding lockerkasten zijn prima geschikt voor plaatsing in kleedruimtes van bijvoorbeeld, fitness centra, industriële bedrijven, sportcomplexen en overige kleedruimtes waar men veilig en netjes kleding dient op te bergen / hangen. De overige lockers met meerdere vakken zijn ook geschikt voor plaatsing in kleedruimtes, maar komen ook goed tot hun recht in bijvoorbeeld kantoren.
 

Online uw ideale lockerkast bestellen


In Onze webshop kunt u eenvoudig een lockerkast bestellen. Het is belangrijk dat u vooraf bepaalt in welke omgeving de lockerkast(en) komen te staan en welke opbergmogelijkheden deze moeten bieden. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een opossing waarbij personeelsleden hun kleine persoonlijke eigendommen kunnen opbergen dan kunt u kiezen voor een mini lockerkast. Deze nemen weinig ruimte in beslag maar bschikken toch over 10 tot 50 afsluitbare vakken. Het kan ook zijn dat u een opbergoplossing zoekt voor uw pesoneelsleden waarbij de lockerkasten in een vochtige ruimte komen te staan, dan kunt u het beste kiezen voor de houten lockerkasten met volkern deuren, omdat deze geschikt zijn voor plaatsing in vochtige ruimtes. Zoals gezegd kunt u direct online een bestelling plaatsen, maar u kunt ook gebruik maken van onze expertise op het gebied van projectinrichting. Lockerkast-expert (Olssen B.V.) is al jaren specialist op het gebied van het inrichten van kleedruimtes, garderobes en kantoren. Voor het kantoor heeft Olssen naast een groot assortiment lockerkasten ook een enorm assortiment aan archiefkasten. Archiefkasten zijn speciaal voor het kantoor en zorgen voor een opgeruimde werkplek. Veel klanten kiezen er daarom ook voor om een combinatie te nemen tussen een locker en archiefkast om zo persoonlijke eigendommen veilig te kunnen opbergen.

Complete kleedruimte inrichting van ontwerp tot oplevering


Dé lockerkast-expert is uw partner voor projectinrichting. Olssen B.V. het moederbedrijf van lockerkast-expert en is marktleider op het gebied van de verkoop en plaatsing van lockerkasten in welke vorm en ontwerp dan ook. Met toonaangevende klanten als Schiphol Airport, KLM, Rabobank, IKEA, Ziggo Dome, Action, Volvo en nog veel meer, onderscheiden wij ons van de concurrentie. Deze toonaangevende klanten hebben allemaal gekozen voor de ervaring, service en uitstekende prijs / kwaliteit vehouding van Olssen. Met meer dan 15.000 tevreden particuliere klanten en meer dan 10.000 B2B klanten zijn wij dé specialist op het gebied van complete inrichtingen van kleedruimtes, garderobes, kantoren en scholen. Nieuwsgierig naar meer van onze afgeronde projecten? Bekijk dan onze referenties.