0184 611 400
078 48 05 93
KlantenserviceNu open
Originele Schoolkluisjes met 15 vakken
Originele Schoolkluisjes met 15 vakken Originele Schoolkluisjes met 15 vakken Originele Schoolkluisjes met 15 vakken Originele Schoolkluisjes met 15 vakken Originele Schoolkluisjes met 15 vakken Originele Schoolkluisjes met 15 vakken Originele Schoolkluisjes met 15 vakken Originele Schoolkluisjes met 15 vakken

Originele Schoolkluisjes met 15 vakken

Artikelnummer: 8570-372
EAN: 641243715919

Kies gewenste afmeting:
*
Ombouw kleur:
*
Kleur deuren:
*
Afsluiting:
*
Nummering (Optioneel):
Schuin dak (Optioneel):
Moedersleutel:
Excl. BTW: € 907,50
Incl. BTW: € 1.098,08

Levertijd: 25-30 werkdagen
Bezorging: € 45,00

Officieel dealer 2 jaar garantie Altijd de beste prijs Snelle levering uit voorraad

Originele Schoolkluisjes met 15 vakkenDe sterkste schoolkluisjes op de markt, dat zijn de Olssen schoollockers uit de Resisto serie. Deze hufterproof schoolkluisjes zijn terug te vinden op veel scholen en universiteiten. De deuren van deze schookluisjes zijn bolvormig en zijn extra dik, hierdoor zijn ze bestand tegen trappen en stoten en komen er nauwelijks deuken in. De schookluisjes uit de Resisto serie zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn afsluitbaar middels een slot naar keuze. Enkele voorbeelden waar Olssen de Resisto schoolkluisjes heeft geplaatst zijn de Universiteit Leiden en het Thamen College. Naast scholen worden deze lockers ook vaak geleverd aan, kinderdagverblijven, fitness centra, industriële bedrijven, evenementenhallen en ziekenhuizen. Voor een luxere uitstraling kunnen deze schoollockers ook worden voorzien van afdekbladen aan de zijkanten en bovenkant. Dit model: 8570-372 bestaat uit 3 kolom met 5 vakken boven elkaar, voor dit model zijn 2 verschillende dieptes beschikbaar. Bekijk de opties voor alle mogelijkheden!
Resisto-Schoolkluisjes-Met-Student
Kenmerken van de Resisto schoolkluisjes:

- Hoogte regeling tot 30 mm
- Duurzame staal constructie
- Standaard voorzien van een sokkel
- Beschikbaar tot een diepte van 64 cm
- Geïntegreerde deuropeningsbegrenzers
- Hufterproof deuren van 1,5 mm dik staal
- Bolvormige deuren (bestand tegen trappen)
- Ventilatieopeningen in de achterwand van de vakken
- Deurophanging middels doorlopende scharnierpennen 

De Resisto schoolkluisjes kunnen wij naast de standaard afsluitopties ook voorzien van ons eigen elektronische lockersysteem. Bekijk hier de werking en mogelijkheden van het elektronische lockersysteem "Student-Lock"